Buemaking som valgfag

Hans Christian Holter jobber som lærer og er som norges eneste lærer på ungdomskolen som underviser i buemaking:
http://www.ostlendingen.no/5-69-54929Resultater fra innendørs NM 2015

Resultatene fra NM-innendørs ligger nå ute. Gledelig denne gangen at den som skøyt aller best var en kvinne. Bueskyting er for alle, og noen er naturtalenter som årets beste Siri Møller har bevist da hun kun har skutt i ett par år.
Image
Bildet viser årets vinnere. Årets beste var Siri Møller, vinner av herreklassen var Gerald Twell, Fredrik Sandem Jensen stakk av med seieren i junior. NMs fineste pil var laget av Ivar Malde og Allan Anderson fikk premien som han skulle fått på fjorårets ute-NM for årets historiske skytter.PHP/MySQL trøbbel

Dessverre har alt innhold på oppslagstavla blitt korrumpert, mest sannsynligvis på grunn av en oppgradering fra tjenesteleverandør sin side. Derfor måtte alt innhold slettes og vi har ikke en backup av innholdet som fungerer. Derfor starter vi på nytt.

WebAdmin

PS: Alt annet innhold på nettsiden er ikke berørt av problemene.


Side :  1 2 3