Påmelding ute-NM 2017

I år er det Norsk Langbuelag som står for NM i samarbeid med Veien Kulturminnepark på Ringerike. Adressen er Ringveien 112, 3517 Hønefoss. Med bil kjører man E16 nordøst for Hønefoss. Følg skilting med museumskrøll og Langhuset/Hringariki. Det er også mulig å ta tog eller buss til Hønefoss og lokalbuss videre.

Angående overnatting så legges det opp til en historisk leir men det er også mulig for plasttelt like bortenfor. Det vil være noen begrensede plasser med overnatting i Langhuset. Det vil være muligheter for å kjøpe seg inn for mat, både kveldsmat lørdag, frokost og lunsj på lørdag og søndag og et festmåltid på lørdag (se påmeldingsskjema for priser). Påmeldingsfristen er 1. August, senere påmelding fører til økt deltagheravgift.

Det vil bli i presisjon historisk runde, langhold og jaktløype. På søndag er det lengdeskyting i flightklassene, standardpil - i tillegg vil det komme to ekstra krigspilklasser som det Frie Norske Buekompani står for, hvorav en er livery.

Det vil også være buemaker og pilmakerkonkurranser

Påmelding gjøres via følgende skjema: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScE4csxU-Q47tX0nKTgkkX5UE3MGZ1idH2bTfWk6W10uZIwuw/viewform